Топспорт во Порто…„Драгао“ се полни, Македонците се веќе на трибините

Топспорт во Порто, Никола Ѓуровски Ние, против 50.000 Португалци. Така најави капитенот Стефан Ристовски. Сепак, на трибинитена „Драгао“ кој полека …

Топспорт во Порто…„Драгао“ се полни, Македонците се веќе на трибините Прочитај повеќе