Македонската химна доби аплауз во Разград

Топспорт во Разград, Никола Ѓуровски Македонската химна беше проследена со аплауз, на почетокот на фудбалскиот натпревар во Лигата на нации, …

Македонската химна доби аплауз во Разград Прочитај повеќе