Баерн се во пол-позиција за потписот на Еронс

Макс Еронс, се подготвува по завршувањето на сезоната да го напушти Норич. Неколку врвни клубови покажуваат интерес за овој фудбалер, …

Баерн се во пол-позиција за потписот на Еронс Прочитај повеќе