Макс Франц во топ-форма во Бивер Крик, тројца на третото место! (видео)

Австриецот Макс Франц стигна до својата прва победа во супер-џи од Светскиот куп, откако на тешката Брдс оф Преј патека …

Макс Франц во топ-форма во Бивер Крик, тројца на третото место! (видео) Прочитај повеќе