Кога си заглавен дома – може и вака да се тренира за Олимпијада (видео)

Британскиот двократен олимписки шампион во гимнастика, Макс Витлок најде начин да остане во форма пред Олимпијадата (ако ја има), користејќи …

Кога си заглавен дома – може и вака да се тренира за Олимпијада (видео) Прочитај повеќе