Фудбалер на Херта заразен со коронавирусот

Фудбалерите и персоналот на Херта од Берлин се во карантин откако еден од играчите бил позитивен на тестото за коронавирусот. …

Фудбалер на Херта заразен со коронавирусот Прочитај повеќе