Вакво забивање не сте виделе! Харлем глобтротерс во акција (видео)

Харлем глобтротерс беа и остануваат поим за кошаркарски мајстории, носејќи го своето шоу низ целиот свет забавувајќи со неверојатните потези. …

Вакво забивање не сте виделе! Харлем глобтротерс во акција (видео) Прочитај повеќе