Марио Жардел: Тоа што го прави Левандовски, јас го правев подобро!

Прославениот бразилски фудбалски напаѓач, Марио Жардел (47) тврди дека неговата цена на денешниот фудбалски пазар би се движела помеѓу 150 …

Марио Жардел: Тоа што го прави Левандовски, јас го правев подобро! Прочитај повеќе