Откриено тајното оружје на Клоп – минерален пијалок за повеќе сила

Германскиот „Билд“ вели дека го откри „тајното оружје“ кое оваа година ги придвижува фудбалерите на Ливерпул – посебен минерален пијалок …

Откриено тајното оружје на Клоп – минерален пијалок за повеќе сила Прочитај повеќе