Јунајтед „лажеле“ да го донесат Фергусон во 1986 година?

Манчестер јунајтед со „делумна измама“ стигнале до Сер Алекс Фергусон во 1986 година, вели тогашниот претседател на клубот, Мартин Едвардс. …

Јунајтед „лажеле“ да го донесат Фергусон во 1986 година? Прочитај повеќе