Тренерот кој доби отказ по 27:0 ПОБЕДА, се правда: Што требаше да направам?

Тренерот на Инвиктисауро Масимилијано Ричини пред неколку дена доби отказ поради многу бизарна работа – дозволи неговиот тим со 27:0 …

Тренерот кој доби отказ по 27:0 ПОБЕДА, се правда: Што требаше да направам? Прочитај повеќе