Почина легендарниот Мати Никенен

Еден од најголемите ски-скокачи на сите времиња, легендарниот Финец Мати Никенен, почина на 56 годишна возраст. Никенен обележа една читава …

Почина легендарниот Мати Никенен Прочитај повеќе