Јуве блиску до потписот на талентот на Велез, Матијас Суле

Јувентус се блиску до потписот на 16-годишниот аргентински талент Матијас Суле од Велез Сарсфилд, јавува порталот „Гол“. Талентираниот Суле подолго …

Јуве блиску до потписот на талентот на Велез, Матијас Суле Прочитај повеќе