Аргентина подготвува нов закон за хулиганите по фијаското Бока-Ривер

Аргентинскиот претседател Маурисио Макри побара Конгресот на оваа јужноамериканска држава да донесе закон по итна постапка во обид да се …

Аргентина подготвува нов закон за хулиганите по фијаското Бока-Ривер Прочитај повеќе