На поранешен фудбалер на Интер му ги ампутираа двете нозе по компликациите со КОВИД

На поранешниот освојувач на италијанската титула со Интер, Мауро Белуџи, му ги ампутираа двете нозе поради компликации по заболувањето од …

На поранешен фудбалер на Интер му ги ампутираа двете нозе по компликациите со КОВИД Прочитај повеќе