По примерот на Фаулер, шпански фудбалери прославија гол со „шмркање кокаин“ (видео)

Натпреварот од третата шпанска лига меѓу Мелија и Картахена (резултат 1-2) привлече големо внимание во Шпанија поради прослава на еден …

По примерот на Фаулер, шпански фудбалери прославија гол со „шмркање кокаин“ (видео) Прочитај повеќе