Само фудбалот го може тоа – прими 13 гола и доби аплаузи (видео)

Тешко дека е забележан случај кога еден голман ќе прими двоцифрена бројка голови и ќе си замине од теренот со …

Само фудбалот го може тоа – прими 13 гола и доби аплаузи (видео) Прочитај повеќе