Хенкок: Умрев во кафезот!

Американскиот ММА борач, Кловис „Сиџеј“ Хенкок вели дека „умрел“ во арената откако неговото срце застанало, а бубрезите му откажале во …

Хенкок: Умрев во кафезот! Прочитај повеќе