Top Sport

Мијан Гачиновиќ

4 меча казна и 12.000 евра за „голманот-убиец“од Шалке (видео)

Српскиот фудбалски интернационалец, Мијат Гачиновиќ заработи повреди на градниот кош и на ребрата по стартот врз него од голманот на …

4 меча казна и 12.000 евра за „голманот-убиец“од Шалке (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top