Мекарти ќе ги предводи Ирците

Фудбалската репрезентација на Република Ирска, по заминувањето на Мартин О’Нил ќе добие нов селектор, кој веќе ја обавувал оваа функција. …

Мекарти ќе ги предводи Ирците Прочитај повеќе