Името на Рој Кин уште е „забрането“ во домот на Мик Меккарти

Поранешниот ирски селектор, Мик Меккарти, признава дека во неговиот дом уште е забрането да се споменува името на Рој Кин, …

Името на Рој Кин уште е „забрането“ во домот на Мик Меккарти Прочитај повеќе