Милано и Торино ја посакуваат организацијата на ЗОИ 2026

Италијанските градови Торино и Милано имаат намера заедно да ги организираат Зимските олимписки игри во 2026 година. Писмо со намери …

Милано и Торино ја посакуваат организацијата на ЗОИ 2026 Прочитај повеќе