Top Sport

Монтреал импакт

Го доведоа во февруари, го продадоа во јули – не сакал да се вакцинира

Канадскиот фудбалски клуб Монтреал го продаде својот напаѓач Ерик Хуртадо по 5 месеци затоа што тој не сакал да се …

Го доведоа во февруари, го продадоа во јули – не сакал да се вакцинира Прочитај повеќе

Scroll to Top