Двајца Македонци трчаа на маратонот во Њујорк

Викендов во Њујорк се одржа 47. маратон, еден од најмасовните и најпознати маратони во светот (покрај Чикаго, Бостон, Лондон, Берлин …

Двајца Македонци трчаа на маратонот во Њујорк Прочитај повеќе