Руската влада бара евролигашите да ги одложат натпреварите

Руската влада ги притисна кошаркарските клубови, кои се дел од Евролигата, да ги одложат своите натпревари со цел репрезентативците да …

Руската влада бара евролигашите да ги одложат натпреварите Прочитај повеќе