УФЦ: Салихов со фуриозен нокаут во првата рунда (видео)

Рускиот ММА фајтер, Муслим Салихов, кој инаку е петкратен светски шампион во вушу санда, ја воодушеви публиката на УФЦ 242 …

УФЦ: Салихов со фуриозен нокаут во првата рунда (видео) Прочитај повеќе