„Животот е трка на 100 метри слободно“

Американскиот пливач, Нејтан Едријан, освојувач на пет златни олимписки медали открил дека му би дијагностициран рак на тестисите. Болеста била …

„Животот е трка на 100 метри слободно“ Прочитај повеќе