Нена Трајчевска направи трансфер во Шпанија

Нена Трајчевска ја заврши успешно минатата сезона. Со екипата на Бадел 1862 ја освои шампионската титула во домашниот шампионат, а …

Нена Трајчевска направи трансфер во Шпанија Прочитај повеќе