Агентот на руските НХЛ ѕвезди: Тие добиваат вознемирувачки закани

Дан Милстајн, агент на НХЛ играчи кој е роден во Киев, но живее во САД и претставува 75 отсто од …

Агентот на руските НХЛ ѕвезди: Тие добиваат вознемирувачки закани Прочитај повеќе