Top Sport

Нико Али Волш

Внукот на Мухамед Али остана непоразен и во седмиот професионален меч

Нико Али Волш, внукот на боксерската легенда Мухамед Али, остана непоразен во професионалната боксерска кариера, откако во „Медисон сквер гарден“ …

Внукот на Мухамед Али остана непоразен и во седмиот професионален меч Прочитај повеќе

Внукот на Мухамед Али продолжи со импресивните победи

Нико Али Волш, внукот на легендарниот Мухамед Али продолжи со својата боксерска кариера со втора победа, нокаутирајќи го Џејмс Вестли …

Внукот на Мухамед Али продолжи со импресивните победи Прочитај повеќе

Scroll to Top