Коутер со неверојатен гол во Словенија (видео)

Вчерашниот меч од стартот на словенечкото првенство меѓу Мура и Домжале остана одбележано со високата 5:1 победа, но и со …

Коутер со неверојатен гол во Словенија (видео) Прочитај повеќе