Филипинецот Донер со фантастичен нокаут стана најстариот шампион на светот

Филипинската боксерска легенда Нонито Донер стана најстариот шампион на светот, откако на 38 години го совлада ВБЦ шампионот во бантам …

Филипинецот Донер со фантастичен нокаут стана најстариот шампион на светот Прочитај повеќе