Top Sport

Нов Зеланд – фудбалска репрезентација

За фудбалската репрезентација на Нов Зеланд, прекарот „All Whites“ станува неприфатлив

Фудбалската репрезентација на Нов Зеланд, која игра со бели дресови и затоа го има прекарот „All Whites“ (целосно бели), може …

За фудбалската репрезентација на Нов Зеланд, прекарот „All Whites“ станува неприфатлив Прочитај повеќе

Дури 687 илјади фанови аплицирале за билети за Перу-Нов Зеланд

Шансата да го видат Перу на Светско првенство е огромен поттик за навивачите на јужноамериканската земја, откако дури 687.196 фанови …

Дури 687 илјади фанови аплицирале за билети за Перу-Нов Зеланд Прочитај повеќе

Scroll to Top