Се самоубил ракометарот Новак Бошковиќ

Српскиот ракометар Новак Бошковиќ извршил самоубиство во семејниот дом во Црвенка. Според српските медиуми 29-годишниот Бошковиќ со пиштол си пукал …

Се самоубил ракометарот Новак Бошковиќ Прочитај повеќе