Top Sport

Огњен Вукојевиќ

Хрватите го отпуштија Вукојевиќ за украинскиот поздрав

Хрватската фудбалска федерација (ХНС) го отпуштија Огњен Вукојевиќ, членот на тренерскиот состав на селекторот Златко Далиќ по видео-пораката која тој …

Хрватите го отпуштија Вукојевиќ за украинскиот поздрав Прочитај повеќе

Scroll to Top