Украина остана без фудбалски селектор

Селекторот на фудбалската репрезентација на Украина, Олександр Петраков, и федерацијата (УАФ) преку заедничко соопштение објавија дека ја прекинуваат соработката. Со …

Украина остана без фудбалски селектор Прочитај повеќе