Арсенал земаа кредит од 120 милиони фунти, па купија играч од 540.000 фунти

Арсенал потврдија дека земале краткорочен кредит од 120 милиони фунти од Банката на Англија за да се помогне со приливот …

Арсенал земаа кредит од 120 милиони фунти, па купија играч од 540.000 фунти Прочитај повеќе