Top Sport

Паоло Соуса

Паоло Соуса ќе ја напушти Полска, ја прифатил понудата од Фламенго

Пауло Соуса, побарал да го раскине договорот со Фудбалскиот сојуз на Полска. Португалецот ја прифатил понудата од Фламенго, поради што …

Паоло Соуса ќе ја напушти Полска, ја прифатил понудата од Фламенго Прочитај повеќе

Scroll to Top