Невидена бруталност! Боксер го клоцаше ривалот по глава откако го нокаутираше!

На боксерот Педро Табарес му се заканува долга суспензија, можеби и доживотна, откако безмилосно со нога стапна на главата на …

Невидена бруталност! Боксер го клоцаше ривалот по глава откако го нокаутираше! Прочитај повеќе