Кадетите по историскиот резултат на прием во МКФ

Младите македонски кошаркар (играчи до 16 години)и кои со освоеното трето место на Европското првенство, Б-дивизија, во Сараево, изборија пласман …

Кадетите по историскиот резултат на прием во МКФ Прочитај повеќе