Легендарниот Стојчев победник на трката на Антарктикот! (галерија)

Бугарската легенда во пливање на долги патеки, 11-кратниот шампион на маратонот во Охрид, Петар Стојчев стигна до можеби најимпресивната победа …

Легендарниот Стојчев победник на трката на Антарктикот! (галерија) Прочитај повеќе