Мизерија за Мекларен – бразилскиот претседател го раскина договорот со „Петробрас“

Славниот англиски Ф1 тим Мекларен може да се најде во незавидна позиција, откако бразилската компанија „Петробрас“ објави дека го раскинала …

Мизерија за Мекларен – бразилскиот претседател го раскина договорот со „Петробрас“ Прочитај повеќе