Американски тренер обвинет дека ги гризел лизгачките со кои работел!

Поранешниот освојувач на олимписка бронза и тренер во уметничко лизгање, Питер Опегард е под истрага во САД по обвинувањата дека …

Американски тренер обвинет дека ги гризел лизгачките со кои работел! Прочитај повеќе