Фудбалски судија на Фејсбук има слика со Тоти

Судијата Пјеро Џакомели, на својот профил на „Фејсбук“ имал слика од Франческо Тоти, поради што Фудбалскиот сојуз на Италија (ФИЦГ) …

Фудбалски судија на Фејсбук има слика со Тоти Прочитај повеќе