Новогодишна честитка од Полина Грецки!

Полина Грецки, ќерката на НХЛ легендата Вејн Грецки и нејзиниот свршеник, најдобриот светски голфер, Дастин Џонсон ја честитаа Новата 2021 …

Новогодишна честитка од Полина Грецки! Прочитај повеќе