Top Sport

Полона Херцог

Вимблдон ја доби својата „принцеза“ – Гоф спаси две меч-топки за луда победа

Американската 15-годишна тенисерка Коко Гоф е несомнено сензацијата на овогодишниот Вимблдон, откако тинејџерката успеа да спаси две меч-топки и да …

Вимблдон ја доби својата „принцеза“ – Гоф спаси две меч-топки за луда победа Прочитај повеќе

Scroll to Top