ФФМ го одложи почетокот на првенството во Првата МФЛ

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) го одложи почетокот на првенство во Првата МФЛ за една недела, поради комплетирање на документацијата …

ФФМ го одложи почетокот на првенството во Првата МФЛ Прочитај повеќе