Убиена и втората сестра на Реџи Булок

Нова трагедија се случила во семејството на кошаркарот на Њујорк Никс, Реџи Булок. Неговата сестра, 22 годишната Кејоша Мур била …

Убиена и втората сестра на Реџи Булок Прочитај повеќе