Откако го убија татко му, Ричард Џеферсон се повлече од НБА

Ричард Џеферсон, по 17 години во НБА, официјално заминува во пензија, велејќи дека е време да „оди понатаму со животот“, …

Откако го убија татко му, Ричард Џеферсон се повлече од НБА Прочитај повеќе