Комесарот на НФЛ лигата заработил 128 милиони долари за две години

Комесарот на НФЛ лигата во американски фудбал, Роџер Гудел заработил фантастични 128 милиони долари како комбинација на плати, бонуси и …

Комесарот на НФЛ лигата заработил 128 милиони долари за две години Прочитај повеќе